Reklam
Reklam
KARABUK
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Mart, 2025 10:42 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Ramazan Tiyatrosuna Yoğun İlgi

Karabük Belediyesi’nin düzenlediği “Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde” etkinliği, Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Hacivat-Karagöz gösterileri, yarışmalar ve müzik dinletileriyle mahalle sakinleri keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı. Etkinliğe büyük ilgi gösteren vatandaşlar, geleneksel Ramazan eğlenceleriyle güzel anlar geçirdi.

Karabük Belediyesi, Ramazan Tiyatrosu’nun bu akşam saat 19.30’da Soğuksu TOKİ’de gerçekleştirileceğini duyurarak tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin