Reklam
Reklam

Karabük’te Ramazan Pidesi 1.75 Liradan Satılacak

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Haziran, 2014 14:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Ramazan Pidesi fiyatları belirlendi. Konuyla ilgili bilgi veren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan tırnaklı pidenin bu yıl 400 Gr üzerinde 1.75 Kuruş olarak belirlendiğini söyledi. Tümen, yönetim kurulu olarak odada toplantı yaparak 400 Gram pidenin 1.75 kuruştan satılacağına değinerek,” Halkımız ramazan ayında sağlıklı ve hijyenik şartlarda Ramazan pidesini alarak sofralarında yiyebilecekler” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Orman işletmesi personeline ilk yardım eğitimi

Untitled 1 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 11:46 tarihinde yayınlandı
0 0

Eflani ilçesinde, Eflani Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi.

Eğitim, Eflani Devlet Hastanesi sağlık personelinin katkıları ve Eflani Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirildi. Program kapsamında Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu, işletme şefleri ve personele temel ilk yardım uygulamaları hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitimde, acil durumlarda doğru müdahale yöntemleri, hayat kurtaran ilk yardım teknikleri ve olası iş kazalarında yapılması gerekenler detaylı şekilde anlatıldı. Sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen uygulamalı çalışmalarla katılımcılar, edindikleri bilgileri pratiğe dökme fırsatı buldu.

Kurumlar arası iş birliğiyle hayata geçirilen eğitim faaliyetinin, personelin mesleki gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği kültürünün güçlendirilmesine de önemli katkılar sunacağı belirtildi.

Yetkililer, benzer eğitim programlarının ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin