Karabük’te Ramazan Pidesi fiyatları belirlendi. Konuyla ilgili bilgi veren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan tırnaklı pidenin bu yıl 400 Gr üzerinde 1.75 Kuruş olarak belirlendiğini söyledi. Tümen, yönetim kurulu olarak odada toplantı yaparak 400 Gram pidenin 1.75 kuruştan satılacağına değinerek,” Halkımız ramazan ayında sağlıklı ve hijyenik şartlarda Ramazan pidesini alarak sofralarında yiyebilecekler” dedi.


0
Karabük’te Ramazan Pidesi 1.75 Liradan Satılacak
0
0
Çubuk demir yüklü tır devrildi, OSB yolu trafiğe kapandı
Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolunda meydana gelen trafik kazasında çubuk demir yüklü tır devrildi. Kaza nedeniyle yol bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.
Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır yol kenarına devrildi. Devrilmenin etkisiyle dorsede bulunan çubuk demirler yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kaza sonrası yolda araç kuyrukları oluşurken, ekipler trafiği alternatif güzergahlara yönlendirdi. Devrilen tırın kaldırılması ve yola saçılan demirlerin temizlenmesi için vinç destekli çalışma başlatıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


