Karabük’te Ramazan Pidesi fiyatları belirlendi. Konuyla ilgili bilgi veren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan tırnaklı pidenin bu yıl 400 Gr üzerinde 1.75 Kuruş olarak belirlendiğini söyledi. Tümen, yönetim kurulu olarak odada toplantı yaparak 400 Gram pidenin 1.75 kuruştan satılacağına değinerek,” Halkımız ramazan ayında sağlıklı ve hijyenik şartlarda Ramazan pidesini alarak sofralarında yiyebilecekler” dedi.


Karabük’te Ramazan Pidesi 1.75 Liradan Satılacak
Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Söyleşi Daveti
Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi, emekli albay Orkun Özeller’in katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi programını duyurdu.
Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özeller’in ABD tarafından kendisine verilmek istenen madalyayı reddettiği belirtilerek dikkat çeken ifadelerine yer verildi.
Paylaşımda, Emekli Albay Orkun Özeller’in, “Benim düşmanım olan YPG/PKK terör örgütüne yardım eden bir devletin verdiği bu madalyayı almaya onurum müsaade etmiyor” sözleri hatırlatıldı.
Söyleşi programının 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 14.00’te Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

