Reklam
Reklam

Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti

RAMAZAN 4
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
17 Mart, 2025 14:54 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahallelere taşımaya devam ediyor.

15 Mart Cumartesi günü şehir merkezinde 7 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen büyük iftar programının ardından, 16 Mart Pazar günü Ramazan etkinlikleri Belen Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, canlı sahne performansları, müzik dinletileri ve eğlenceli yarışmalar ile mahalle sakinleri keyifli bir akşam yaşadı. Özellikle çocukların Hacivat ve Karagöz’ün performansına büyük ilgi gösterdiği programda, Karabük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunularak Ramazan’ın manevi atmosferi paylaşıldı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaparak, “Önce iftar soframızda binlerce hemşehrimizle bir araya geldik, ardından bu güzel akşamı mahallemize taşıdık. Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz” dedi. Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ederken,’Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde’ etkinliği 17 Mart Pazartesi saat 19.30’da Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin