Karabük’te "Ramazan Ayı" Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
ssss2222
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Şubat, 2025 12:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te “Ramazan Ayı” Toplantısı Yapıldı

2025 Yılı Ramazan ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda konuşan Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, “Ramazan Ayı müminlere sadece ibadetlerini öğretmekle kalmayıp, aynı zamanda sosyal sorumlulukları da hatırlatması konusunda büyük önem taşımaktadır. Zekat, bu sorumlulukların en başında geliyor. Türkiye Diyanet Vakfı olarak, zekatın doğru kişilere ve ihtiyaç sahiplerine ulaşması için büyük bir çaba sarf ediyoruz.” dedi.

Müftü Ali Erhun’un konuşmasının ardından  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve Ramazan ayı içerisinde Karabük’te gerçekleştirilecek olan vaaz-irşad, mukabele, fitre-zekat ve hatimle teravih gibi din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular İl Müftü Yardımcıları tarafından din görevlileri ile paylaşıldı. Toplantı, hatim duasının yapılması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin