Reklam
Reklam
67b08d536d87a
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Şubat, 2025 15:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te “Protokol Kuralları Eğitimi” verildi

Türkiye’de protokol eğitiminin uzman ismi Nihat Aytürk tarafından Karabük protokolüne ve kamu yöneticilerine “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri” verildi.

Karabük Üniversitesi, kamusal yaşamda uyulması gereken protokol ve davranış kurallarına ışık tutan önemli bir eğitim seminerine ev sahipliği yaptı. Karabük Valiliği himayelerinde düzenlenen ve iki gün süren “Protokol Kuralları Eğitimi”, uzman isim Nihat Aytürk tarafından verildi.
15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerin ilk günündeki eğitime Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve eşi Derya Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ve eşi Betül Akman, Karabük Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve eşi Ebru Kırışık, vali yardımcıları, kaymakamlar, il müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile personel katıldı.
Seminerde, resmi toplantılardan törenlere, davetlerden yazışma kurallarına kadar protokolün çeşitli boyutları ele alındı. Nihat Aytürk, sadece resmi ortamlarda değil, günlük iş hayatında ve sosyal etkileşimlerde de protokol kurallarının önemini vurguladı. Nezaket ve görgü kuralları, hitap ve karşılama protokolleri gibi konularda katılımcılara önemli bilgiler sunuldu.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, seminer sonunda yaptığı konuşmasında ev sahipliğinden dolayı Karabük Üniversitesine ve etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Valilik proje ekibine teşekkür etti.
Seminerin ilk oturumu, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın, Nihat Aytürk’e hediye ve çiçek takdimiyle sona erdi.
Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları” başlıklı seminerin ardından program tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin