Reklam
Reklam
66eabf3c7de66 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
18 Eylül, 2024 14:53 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Parmak İzi Takibiyle Suçlunun Kimliği Belirlendi

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerini aralıksız sürdürürken,  parmak izi takibiyle suçlunun kimliğini belirledi.

19 Mayıs 2024 tarihinde Karabük Merkez’e bağlı Bulak Köyü’ndeki ormanlık alanda yapılan bir operasyonda, uyuşturucu madde (metamfetamin) ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddenin sarılı olduğu poşette, parmak izi incelemesi yapılarak şüphelinin kimliği belirlendi.

Kimliği tespit edilen şüphelinin Karabük Merkez’de bulunan ikametine ve iş yerine 17 Eylül 2024 tarihinde yapılan aramalarda 5,28 gram kubar esrar ele geçirildi. Şüpheli, gerekli işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin devamını sağlamak ve uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını sürdürmek amacıyla operasyonlarına aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin