blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te parklar ve spor alanları yenilenmeye devam ediyor

Karabük Belediyesi, kent genelindeki park ve açık hava spor alanlarını yenileyerek çocuklar, gençler ve aileler için daha inançlı ve çağdaş hayat alanları oluşturuyor.
Belediye takımları, saha tabanı ve çevresel düzenlemeler başta olmak üzere birçok noktada titiz çalışmalar yürütüyor. Spor alanlarının yüzeyleri akrilik boyayla kaplanarak daha canlı bir görünüme kavuşturulurken, oyun alanlarında kaymaz ve darbe emici özellik taşıyan EPDM yer kaplamaları tercih ediliyor. Ayrıyeten saha çizgileri, potalar, direkler ve etraf donatıları da yenileniyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çalışmaların kent genelinde büyük bir dönüşüm sağladığını belirterek, "Şehrimizin her mahallesinde çocuklarımızın itimatla oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği, ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyoruz. 28 mahallemizde 127 parkın üretimi devam ederken, 11 tema park projemiz de süratle ilerliyor. Halkımızın beğenisini kazanmış bu projelerle Karabük’ü daha yaşanabilir, daha çağdaş ve daha estetik bir kent haline getirme amacımıza adım adım yaklaşıyoruz" dedi.
Vatandaşların ağır ilgi gösterdiği park ve spor alanlarının, kentin toplumsal hayatına canlılık kattığı ve bilhassa aileler ile çocuklar tarafından büyük beğeni topladığı söz edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin