Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2023 13:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Park Halindeki Hafif Ticari Araç Kurşunlandı

Karabük’te park halindeki hafif ticari araç, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kurşunlandı. Olay, Cumhuriyet Mahallesi 37 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Kenan D.’ye ait park halindeki hafif ticari araç, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Kenan D.’nin oğlu işe gitmek için bindiği aracın kurşunlandığını fark edince durumu polise bildirdi. Araçta yapılan incelemede 8 kurşun izine rastlandı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alınırken şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kenan D., konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sabah 05.00 sıralarında bir ses duyduk ama ne olduğunu anlayamadım. Balkona ve pencereye çıktık bir şey göremedik ve uyuduk. Oğlum saat 09.00’da işe gitmek için aracına bindi. İlk önce bir araç çarptı sandı. Sonra kurşunlandığını anlayınca polise haber verdik. Kapımızın önünde kurşunlandık.’’ dedi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkili oldu: Ortaya mest eden görüntüler çıktı

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz Dağı’nda tesirli olan kar yağışıyla birlikte ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
Kastamonu’da hava sıcaklığının düşmesi ile kar yağışı tesirli olmaya başladı. Türkiye’nin kıymetli kış turizmi merkezlerinden olan Ilgaz Dağı’nın yüksek kısımları yağan kar ile beyaza büründü. Ilgaz Dağı’nda kar yağışı ile birlikte kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Bölgede yağış orta ara devam ederken, kar yağışı haberini alan birtakım vatandaşlar ise Ilgaz Dağı Ulusal Parkı’na gelerek o anları cep telefonlarıyla görüntülendi.

"Burası eksiksiz bir yer"
Kastamonu’nun Araç ilçesinden Ilgaz Dağına geldiğini söz eden Hakan Uzun, "Hava sıcaklığı eksi dereceye kadar düştü. Biz, Ankara’ya dönüyoruz. Dönerken de Ilgaz Dağına uğramak istedik. Mevsimin birinci karını görmek istedik. Ilgaz’ın hoş bir havası var nitekim. Harika bir de havası var. Şu anda çok üşüyoruz fakat hava çok hoş. Burası kusursuz bir yer, daha öncde gelmiştim lakin o vakit kar vardı. Artık yeni yeni daha yağıyor" dedi.
Eşi ve arkadaşlarıyla birlikte Ilgaz Dağına mevsimin birinci karını görmek için geldiğini söyleyen Naciye Uzun ise, "Arkadaşım Artvinli, kendilerini Ilgaz Dağına gezmeye getirdim. Mevsiminde birinci karını gördük. Hem gelip görmek istedik hem de gezmek istedik. Çok memnunuz. Heyecanlıyız hakikaten, mevsimin birinci karını da görmüş olduk" diye konuştu.
Artvin’den Kastamonu’ya arkadaşlarını ziyaret etmek için geldiğini belirten Şenay Kayhan da, "Kastamonu’ya gelmişken Ilgaz Dağını görmeden gitmez olmaz dedik. Onun için mevsimin birinci karını da burada görmüş olduk. Çok hoş. Ilgaz, tabiat olağanüstüsü bir yer, tabiatın bence her yeri öbür hoş. Bu yüzden burası görülmesi gereken bir yer" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin