Karabük'te Oy Kullanma İşlemi Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 17:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Oy Kullanma İşlemi Devam Ediyor

Karabük’te kimsesi olmayan ve sol ayağı kesik olan bir vatandaş, sağlık görevlisinin sırtında ambulansa kadar taşınarak, oy kullanmaya getirildi.
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oy kullanma devam ediyor. Karabük, ilçeleri ve köylerinde kurulan 726 sandık ve 3 seyyar sandık ile vatandaşlar oylarını kullanıyor. Sağlık sorunu olan ve evinden çıkamayacak durumda olan seçmenler seyyar sandık ile oylarını kullanırken, bazı seçmenlerin ise ambulanslarla oy kullanacakları okullara getirilerek oy kullanmaları sağlandı. İlerleyen yaşından dolayı yürümekte zorluk çeken bazı vatandaşların ise yakınlarının yardımı ile oy kullanmaya geldiği görüldü.

Sırtında taşıyarak oy kullanmaya getirdi
Karabük Yeşil Mahalle Mizab Sokak’ta ikamet eden, sol ayağı kesik olan ve kimsesi bulunmayan Satı Çelebi de oyunu kullanmak için sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ambulans ekibinde görevli sağlık memuru Resul Çug ve sürücü sağlık memuru Oktay Karatağ, Çelebi’nin evine gitti. Yüksek merdivenlerden dolayı Çelebi’nin sedye ile taşınması güç olunca, sağlık memuru Resul Çug, bir ayağı kesik olan Çelebi’yi sırtına alıp ambulansa kadar merdivenlerden çıkararak, ambulansla oy kullanacağı Anayasa İlkokulu’na getirdi. Çelebi, oyunu kullandıktan sonra yine aynı ekip tarafından evine bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 7 kisinin yaralandigi tunel kazasi kamerada YNkYyv55
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 7 kişinin yaralandığı tünel kazası kamerada

Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresindeki tünelde, iki kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 27 Nisan’da Artvin-Erzurum kara yolu üzerindeki 4 kilometrelik tünelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusufeli istikametinden Artvin yönüne seyreden Mehmet Ş. idaresindeki Artvin Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 08 DE 524 plakalı kamyonet, tünel içinde şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Ali Fuat Beyaz’ın kullandığı 08 ABB 956 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ş. ve Ali Fuat Beyaz ile araçlarda bulunan Orhan Bıyıklı, Şenol Aydemir, Murat Özmen, Doğan Ülker ve Seçkin Özay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın tünel içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, sürücü karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin