Karabük'te otomobili alev aldı, çabaları fayda etmedi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2023 13:43 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobili alev aldı, çabaları fayda etmedi

Karabük’te seyir halindeki otomobil motor kısmından alev aldı. Sürücüsünün kendisini dışarı atarak kurtulduğu yangına vatandaşlar su bidonları ve sürücü bezle müdahale ederken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

AW046900 06 scaled

Olay, Karabükköyü Mahallesi Ahmet Haşim Caddesi üzerinde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Sadık Ataşcan (65) idaresindeki 78 AAE 001 plakalı Tofaş marka otomobilin motor kısmından bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Aracını yol ortasında durdurarak aşağıya inen sürücü Ataşcan, önce su bidonu, ardından ise bezle alevlere müdahale etmeye çalıştı. Buna rağmen bir anda alevlenen otomobile yoldan geçen diğer sürücülerin yangın tüpleri ile müdahalesi de yetersiz kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otomobil demir yığınına dönmekten son anda kurtarılırken, büyük çapta maddi hasar oluştu.
Çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılan otomobilin sürücüsü Sadık Ataşcan, seyir halinde iken ne olduğunu anlamadığını ve bir anda aracın alev aldığını söyledi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin