5000 Evler girişinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde 5000 Evler istikametinde seyir halinde olan otomobil, aynı yönde ilerleyen motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü kadın yola savruldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.


Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.
Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.
