Karabük’ün Eskipazar ilçesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.
Toplantı, Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, devam eden çalışmalar gözden geçirilerek, gündem maddeleri görüşülerek karar altına alındı.
Toplantıya; Eskipazar OSB Yönetim Kurulu üyeleri Şerafettin Kelleci, Fatih Çapraz, Hasan Yıldırım ve Adnan Çebi ile OSB Bölge Müdürü Emin Demir katıldı.


Karabük’te OSB toplantısı
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

