Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te ortaokul öğrencisi bıçakla arkadaşlarını tehdit etti

Karabük’te bir ortaokul öğrencisi, arkadaşlarına bıçakla saldırarak tehditlerde bulundu. O anlar bir velinin cep telefonuyla kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayabaşı Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi D.D, bu yıl başladığı okulda yanında getirdiği çakmakla başka öğrencilerin saçlarını yaktı. Diğer veliler ise öğrencinin yaptığı zorbalık nedeniyle okul müdürüne şikayette bulundu. Çocuklarının zarar görmesinden korkan ve D.D’nin hareketlerini takip eden veliler, D.D’nin diğer çocuklara saldırdığını fark etti. D.D, arkadaşından aldığı bıçakla diğer çocukları tehdit ederken, o anlar ise bir velinin cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde D.D’nin arkadaşından bıçağı aldığı, ardından bir çocuğun üzerine koştuğu ve tehdit ettiği anlar yer aldı.

Veliler, görüntülerle birlikte emniyete giderek D.D, hakkında şikayette bulunacaklarını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta mayis kari SHVlZV5k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta Mayıs karı

Zonguldak-Devrek yolunda kar yağışı başladı.

Zonguldak’ta bir kaç dün devam eden sağanak yağmur yerini kara bıraktı. Özellikle Zonguldak-Devrek yolu üzerinde kar yağışı başladı. Mayıs ayında kar yağışı ile karşılaşan sürücüler büyük şaşkınlık yaşadı.

Kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi düşerken sürücüler yolda ilerlemekte zorluk çekti.

Hava sıcaklığı ise yer yer 3 derecelere kadar düştüğü görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin