Karabük'te ortaokul öğrencisi bıçakla arkadaşlarını tehdit etti - Karabük Haber Postası
66eaf0b23a60a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 18:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ortaokul öğrencisi bıçakla arkadaşlarını tehdit etti

Karabük’te bir ortaokul öğrencisi, arkadaşlarına bıçakla saldırarak tehditlerde bulundu. O anlar bir velinin cep telefonuyla kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayabaşı Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi D.D, bu yıl başladığı okulda yanında getirdiği çakmakla başka öğrencilerin saçlarını yaktı. Diğer veliler ise öğrencinin yaptığı zorbalık nedeniyle okul müdürüne şikayette bulundu. Çocuklarının zarar görmesinden korkan ve D.D’nin hareketlerini takip eden veliler, D.D’nin diğer çocuklara saldırdığını fark etti. D.D, arkadaşından aldığı bıçakla diğer çocukları tehdit ederken, o anlar ise bir velinin cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde D.D’nin arkadaşından bıçağı aldığı, ardından bir çocuğun üzerine koştuğu ve tehdit ettiği anlar yer aldı.

Veliler, görüntülerle birlikte emniyete giderek D.D, hakkında şikayette bulunacaklarını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali BeAtem5S
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Bolu’da trafik ışıklarında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde D-100 karayolu Gölyüzü ışıkları mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ışıklardan hareket eden M.A. idaresindeki 14 ADM 870 plakalı motosiklet ile aynı yönde seyreden İ.Ç. yönetimindeki 27 BEY 776 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı.İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin