Karabük'te Ormanlara Girişler Yasaklanıyor - Karabük Haber Postası
e2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
08 Mayıs, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Ormanlara Girişler Yasaklanıyor

Karabük Valiliği, yaz aylarında artan orman yangını riskine karşı önlem amacıyla ormanlara girişleri yasakladı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz tarafından yapılan açıklamada, 2 Haziran ile 31 Ekim tarihleri arasında görevli ve izinli kişiler dışında ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu.

Vali Yavuz yaptığı açıklamada, “Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 2 Haziran – 31 Ekim tarihleri arasında, görevli ve izinli kişiler haricinde ormanlara girişler yasaklanmıştır. Yeşil vatanımızın korunması hepimizin ortak sorumluluğu ve temel vatandaşlık görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
SQSQ
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Mart, 2026 14:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Gençler Polis Haftası’nda sahaya çıkıyor

Karabük’te Polis Haftası kapsamında düzenlenecek etkinlikler arasında yer alan 5×5 Futbol Turnuvası, gençleri sporla buluşturmaya hazırlanıyor.

“Sokaklar Bizim, Gelecek Güvende” sloganıyla gerçekleştirilecek organizasyon, 06-10 Nisan 2026 tarihleri arasında Onur Futbol Sahası’nda oynanacak. Turnuva, gençlerin hem fiziksel aktiviteye katılımını artırmayı hem de birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

Turnuvaya katılmak isteyenler, başvurularını 17 Mart – 03 Nisan tarihleri arasında Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Birimi’ne şahsen yapabilecek.

Organizasyonda Kadın/Erkek A Gençler (2008-2009 doğumlular) ile Kadın/Erkek B Gençler (2010-2011 doğumlular) kategorilerinde müsabakalar düzenlenecek.

Yetkililer, tüm gençleri Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu anlamlı turnuvaya katılmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin