Reklam
Reklam
e2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
08 Mayıs, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Ormanlara Girişler Yasaklanıyor

Karabük Valiliği, yaz aylarında artan orman yangını riskine karşı önlem amacıyla ormanlara girişleri yasakladı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz tarafından yapılan açıklamada, 2 Haziran ile 31 Ekim tarihleri arasında görevli ve izinli kişiler dışında ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu.

Vali Yavuz yaptığı açıklamada, “Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 2 Haziran – 31 Ekim tarihleri arasında, görevli ve izinli kişiler haricinde ormanlara girişler yasaklanmıştır. Yeşil vatanımızın korunması hepimizin ortak sorumluluğu ve temel vatandaşlık görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin