Karabük'te orman yangınında alevler yeniden etkili olmaya başladı - Karabük Haber Postası
1234 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ağustos, 2025 12:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te orman yangınında alevler yeniden etkili olmaya başladı

Karabük’te 21 saat önce başlayan ve ekiplerin müdahalesiyle enerjisi düşürülen orman yangını rüzgârın etkisiyle yeniden etkili olmaya başladı.

Arıcak Köyü mevkiindeki ormanlık alanda başlayan yangına hem havadan hem karadan müdahaleler sürüyor.

Arazinin sarp ve engebeli olması olması ekiplerin işini zorlaştırırken iş makineleri ile arazözlere yol açma çalışmaları devam ediyor.

Enerjisi kırılan yangında alevler zaman zaman rüzgar nedeniyle yeniden etkili oluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
taciz magduru genc kiz son yolculuguna gozyaslari ile ugurlandi 5y85pCdn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Taciz mağduru genç kız son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı

Giresun’un Görele ilçesinde bir süre önce CHP’li Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin tacizine maruz kalan ve ardından yaşadığı şüpheli bir trafik kazasında sonrasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Tuana Torun bugün gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Giresun’un Görele ilçesinde daha önce CHP’li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin sosyal medya hesabı üzerinden taciz iddiasıyla gündeme gelen ve 5 gün önce yaşanan kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki Tuana Torun’un beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi tarafından organları bağışlandı. Genç kızın organlarının bağışlanmasının ardından cenazesi hastaneden alınarak Görele ilçe merkezindeki Hasanağa Camii’ne getirildi. Annesi Nuray Torun kızının tabutunun başında resmine sarılarak gözyaşı dökerken, zaman zaman fenalık geçirdi.

Genç kız için bugün öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Görele Kaymakamı İbrahim Civelek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener, babası Ahmet Torun, yakınları, Görele Anadolu Lisesi’nden arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

Cenaze namazının ardından Torun, ilçeye bağlı Sağlık köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin