Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2021 11:55 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Okullar Ara Tatile Girdi

6 Eylül’de başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin  ilk ara tatili başladı. Öğrenciler ara tatil öncesi son derslerine Cuma günü  girdi. 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminin ara tatilinde öğretmenlere, mesleki gelişim eğitimi uzaktan verilecek. Öğretmenler bu tarihler arasında okullara gelmeyecek ve idari izinli sayılacak.

Ara tatilin ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi 21 Ocak 2022 Cuma sona erecek. Yarıyıl tatili ise 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak.

Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022’de yapacak. İkinci dönem 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okulların ara tatile girmesi nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Öğrencilerim,

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ara tatiline ulaştık. Bu haftayı dinlenmek için güzel bir fırsata çevirin ve sağlık koşullarına dikkat etmeyi sürdürerek özlediğiniz şeylere zaman ayırın. Hayatın çok güzel bir kitap olduğunu da göz ardı etmeden tatilinizi dinlenerek, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırarak, birlikte vakit geçirmenin mutluluğuyla çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak, geçirmenizi arzu ediyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum.

Değerli Velilerim,

Sizlerin de ne kadar yorulduğunuzun farkındayız. Bu yolda sizin desteğinizle ilerlediğimizi biliyoruz. Bu ara tatil, size de çok iyi gelecek. Bizler bu süreçte, Mesleki Eğitim Çalışmaları kapsamında öğretmenlerimizle birlikte ara tatil sonrası için hazırlıklarımızı yapıyor olacağız.

Değerli Meslektaşlarım,

Çocuklarımızı şimdiye uyandırırken sergilediğiniz fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir. Hep birlikte tek yürek olduk. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilimizin başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğunuz fedakârca, gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı özveri ile bu ara tatilde de sizlerle yüz yüze eğitimi daha dinamik hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Ben bu vesile ile tatil süresince öğrencilerimizi dinlenmiş olarak ve güzel anılarla beklediğimizi ifade ediyor, velilerimizi ve eğitim çalışanlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
Untitled 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
03 Haziran, 2026 10:46 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de yağışların ardından yol çalışmaları sürüyor

Karabük’te geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışların ardından Yenice ilçesine bağlı Çakıllar, Cihanbey, Değirmenyanı, Bağbaşı, Ören ve Akmanlar köylerinde oluşan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yağışların yol ağında meydana getirdiği hasarların giderilmesi, ulaşımın güvenli şekilde sağlanması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla sahada yoğun mesai harcıyor.

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köy yollarında bakım, onarım ve güvenlik tedbirleri titizlikle uygulanırken, ulaşımın aksamaması için gerekli müdahaleler sürdürülüyor.

Yetkililer, bölgede çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini belirterek, vatandaşların güvenliği ve günlük yaşamın normal seyrinde sürdürülebilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin