Reklam
Reklam
6784ff02223ae
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
13 Ocak, 2025 14:54 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Okul Sporları Açılış Seremonisi Yapıldı

13-16 Ocak tarihleri arasında Karabük’te düzenlenen Okul Sporları Gençler Hentbol Kız, Erkek Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından başladı.

Açılış seremonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Sporları Tertip Komitesi, teknik heyetler ve sporcular katıldı.

3 gün sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 12 İl’den, 200 Sporcu, hakem ve idareci katılım sağlıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, turnuvaya katılan sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından müsabakalar ile devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Mayıs, 2026 10:59 tarihinde yayınlandı
0

İl Geneli Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Karabük’te ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası” düzenlendi.

Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada öğrenciler; strateji, dikkat ve düşünme becerilerini geliştiren çeşitli zekâ oyunlarında kıyasıya mücadele etti. Katılımcılar, hem bireysel yeteneklerini sergileme hem de centilmence rekabet etme fırsatı buldu.

Turnuvanın ödül törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğrencileri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti. Akbaş konuşmasında, bu tür organizasyonların öğrencilerin özgüvenlerini artırdığını ve kendilerini ifade etme becerilerine önemli katkı sağladığını vurguladı. Karabük’ün eğitim alanında güçlü bir konumda olduğunu belirten Akbaş, akademik başarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki gelişimin de büyük önem taşıdığını ifade etti.

Öğrencilere sosyal medyanın bilinçli kullanımı konusunda tavsiyelerde bulunan Akbaş, “Geleceğimiz olan sizlerin her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Eğitimde yürütülen proje ve çalışmalarla başarılarımız artarak devam edecektir” dedi.

Konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödül ve madalyalarını takdim eden Akbaş, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve hakemlere teşekkür etti.

İlkokul kategorisinde Pentago oyununda Altınsafran İlkokulu öğrencisi İpek Açıkyer, Motif oyununda Misak-ı Milli İlkokulu öğrencisi Muhammet Gökcekli, Küre oyununda Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu öğrencisi Kaan Bera Temiz, Abluka oyununda İsmet Paşa İlkokulu öğrencisi Ali Dereli ve Equilibrio oyununda 60. Yıl Vali Nafiz Kayalı İlkokulu öğrencisi İbrahim Hamza Aydın il birincisi oldu.
Ortaokul kategorisinde ise Küre oyununda Şehit Murat Akdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Ali Kalender, Pentago oyununda Emek Ortaokulu öğrencisi Mustafa Şanlı, Mangala oyununda TOKİ Bahaddin Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esma Nur Öztosun, Kulami oyununda Karabük Erkek Proje Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Çağrı Günaydın ve Abluka oyununda Eskipazar Ortaokulu öğrencisi Erol Ensar Yetek il birinciliğini elde etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin