Karabük'te Okul İnşaatları Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
okul
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
12 Mart, 2024 13:39 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 11.10.2024 22:16
0
0

Karabük’te Okul İnşaatları Devam Ediyor

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İnşaat Emlak Birim Şefi Ayhan Yeşil’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Merkez İlçede devam eden sırasıyla Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi, Demir Çelik Anadolu Lisesi, Belen TOKİ İlk ve ortaokulu inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan  Akbaş, çalışmaların belirlenen takvim içerisinde bitirilmesini istedi.

Karabük’teki incelemelerini tamamlayan Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ile birlikte Emek Ortaokulunda da incelemelerde bulundu.

İnşaat ziyaretleri kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul inşaatlarının planlandığı şekilde hızla devam ettiğini belirterek, öğretmen ve öğrencilerin  teknolojik alt yapıya uygun modern okullarda eğitim öğretim görmeleri noktasında Millî Eğitim Bakanlığınca tüm imkânların seferber edildiğini ve Eğitim Kenti Karabük’ün eğitim seviyesinin yükselmesinde bu tür yapıların önemli olduğunu vurguladı.

(Yusuf Korkmaz)

Karabukte Okul Insaatlari Devam Ediyor1 Karabukte Okul Insaatlari Devam Ediyor2 Karabukte Okul Insaatlari Devam Ediyor3

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranboluda ingilizce heyecani ogrenciler ve veliler ayni yarismada bulustu EFWJL8ML
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da İngilizce heyecanı: öğrenciler ve veliler aynı yarışmada buluştu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunan Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulunda, Safranbolu Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen A1 seviyesindeki İngilizce kurslarının tamamlanmasının ardından bilgi yarışması gerçekleştirildi.

4. sınıf öğrencileri ve velilere yönelik açılan kursların sonunda düzenlenen etkinlikte, katılımcılar hem öğrendiklerini pekiştirme hem de keyifli anlar yaşama fırsatı buldu. İngilizce Öğretmeni Derya Yıldırım’ın gözetiminde gerçekleştirilen yarışma, yoğun ilgi gördü.

Yarışma iki aşamada yapıldı. İlk olarak 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında, soruları doğru yanıtlamak için kıyasıya mücadele yaşandı. Yarışma sonucunda 4/A sınıfı birinciliği elde etti. Ardından sahneye çıkan veliler ise İngilizce bilgilerini sergileyerek yarıştı. Veliler kategorisinde ise A grubu birinci oldu.

Eğitim sürecine aktif katılım sağlayan öğrenci ve velilerin birlikte yarışmasının, öğrenmeyi daha kalıcı hale getirdiği ve motivasyonu artırdığı belirtildi.

Yarışma sonunda okul müdürü ve öğretmenler tarafından tüm katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin