Karabük'te Öğrenci Evleri Pislik İçinde - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
O jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
18 Nisan, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
0
1

Karabük’te Öğrenci Evleri Pislik İçinde

Karabük Üniversitesinde okuyan öğrencilerin kaldıkları evlerin adeta pislik yuvası olduğu ifade edilirken, hem apartman sakinleri hem de öğrencilere evini kiralayan ev sakinleri bu durumdan oldukça muzdarip.

Evleri fahiş fiyatlarla öğrencilere kiralayan ev sahipleri evlerini  öğrencilere kiraladıklarına pişman olurken,  yaşanan bu duruma adeta isyan ettiler.  Öğrencilerin pisliğinden rahatsız olan apartman sakinleri ise ev sahiplerine tepki göstererek, “Aç gözlülük yaparak yüksek fiyatlardan   evlerini öğrencilere kiralıyorlar öğrenciler de yüksek fiyatın acısını çıkarırcasına evi tarumar ediyor, pislik içerisinde kullanıyor. Bu durum hem bizleri hem de ev sahiplerini rahatsız ediyor.  Özellikle ev sahipleri  evlerini yüksek fiyatlardan kiralamak yerine araştırıp düzgün insanlara evlerini kiraya verseler bu durum ortaya çıkmaz” diye konuştular.  (Ramazan Öztürk)

Ekran goruntusu 2024 04 18 114818 Ekran goruntusu 2024 04 18 115009 Ekran goruntusu 2024 04 18 115050

Bizi sosyal medyadan takip edin
22222 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Mart, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bayramlaşma programı arife gününe alındı

Karabük’te her yıl geleneksel olarak bayramın birinci günü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programı, bu yıl alınan kararla arife gününe çekildi. Protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programın tarihindeki bu değişiklik dikkat çekti.

Alınan kararın arka planında, bayramlaşma törenine katılım konusunda yaşanan hassasiyetlerin etkili olduğu belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre, özellikle daire müdürleri ve kamu kurumu temsilcilerinin katılımının zaman zaman zorunlu gibi algılanması, yetkilileri bu yönde bir karar almaya ittiği konuşuluyor.

Karabük halkı  geleneksel hale gelen programın gününün değiştirilmesini farklı açılardan değerlendirirken, bayram coşkusunun her koşulda birlikte yaşanmasının önemine dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin