Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 10:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te öğrenci evindeki yangın büyümeden söndürüldü

Karabük’te bir apartmanın dördüncü katındaki dairede çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Olay, 100. Yıl Mahallesi 1023 Nolu Sokakta meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Zafer Apartmanının dördüncü katındaki öğrencilerin kaldığı Mehmet D.’ye ait dairenin mutfak bölümündeki aspiratör henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Dumanları fark eden vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Maddi hasar oluşturan yangının çıkışı ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin