Karabük’te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
676bcd34ceb11
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Aralık, 2024 12:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Başkanlığı’nda, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenlendi. Valilik Büyük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Mustafa Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, ilgili kurum müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Yavuz, muhtarların demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Sizler vatandaş ile devlet arasındaki köprü görevini üstleniyorsunuz. Sizlerden gelen her talep ve öneri, hizmetlerimizin geliştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet götürebilmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, muhtarlar mahalle ve köylerinde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri aktarma fırsatı buldu. Vali Mustafa Yavuz, dile getirilen sorunların çözümü için gerekli süreçlerin yakından takip edileceğini belirtti.

Ayrıca toplantıda, İdare ve Denetim Müdürlüğü tarafından muhtarlara yönelik bilgilendirme yapıldı. 4483 Sayılı Kanun, Muhtarların Görev, Yetki ve Sorumlulukları, Muhtar Bilgi Sistemi, 442 Sayılı Köy Kanunu ile Protokol Yönetimi ve kuralları hakkında detaylı bilgi verildi. Toplantı kapsamında, 2025 Yılı’nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetinde görev yapacak muhtar temsilcilerinin seçimi de gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda, Cumayanı Köyü Muhtarı Bilal Bozkurt ve Kapullu Mahallesi Muhtarı İsmail Başbuğa, SYDV Mütevelli Heyeti üyeliğine seçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
okan buruk oyuncularim nasil olsa sampiyon olduk psikolojisinde olabilir 5cTLPsa9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Okan Buruk: “Oyuncularım ‘nasıl olsa şampiyon olduk’ psikolojisinde olabilir”

SAMSUN (İHA) – Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gösterilen kötü performansın nedeninin oyuncuların ’nasıl olsa şampiyon olduk’ düşüncesiyle maça çıkması olabileceğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Samsunspor’a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmayı değerlendirdi. Yenildikleri için üzgün olduklarını dile getiren Okan Buruk, “Bugün oyun içerisinde birçok yerde çok fazla hata yaptık. Oyuncularımın tabii ki ‘nasıl olsa şampiyon olduk’, ‘nasıl olsa biz bu işi başardık’ psikolojisinden de olabilir. Tabii ki iyi bir takım ile karşılaştık. Karşımızda iyi bir takım vardı. Maça da golle başladık. Yediğimiz gole kadar oyun çok fazla elimizdeydi. Rakibimize çok fazla gelme şansı vermiyorduk. Geçiş oyunundan yani kaptırdığımız bir top aslında çok iyi çıktığımız ama kaptırdıktan sonra da o kapanamadığımız gerçekten çok basit bir gol yedik. Yani bireysel beceriden çok fazla rakibimize orada gol atmasına izin verdik” dedi.

“Sahamızda şampiyonluğu ilan etmek için elimizden geleni yapacağız”

Bugün şampiyon olamadıklarının altını çizen Okan Buruk, “İkinci yarıya iyi başladık. İki tane net bir pozisyonumuz vardı. Birisi Barış diğeri ise Osimhen’le. Sonrasında Sane’nin direkten dönen pozisyonu vardı. Gol atmaya yaklaştık ama bu sefer de rakibimiz her geldiği pozisyonu çok iyi bir şekilde değerlendirdi. Sonrasında 10 kişi kalınca biraz zorlandık. Yani zorlanmamızın yanında yine çok fazla hata vardı bence. Günün en kötü kısmı bizim için. Tabii ki bireysel değil ama takım olarak bugün çok fazla hata yaptık. Her bölümde yaptık ,önde de yaptık. Orta sahada da yaptık. Gerideki oyuncularımız da yaptı. Bizim için bu anlamda istediğimiz gibi bir maç olmadı. Bir sonraki maç bizim için yeni hedef. Burada kafamızı kaldırıp tekrar bir sonraki maç sahamızla oynayacağımız maçta şampiyonluğu ilan etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu iş bitmedi. Bir sonraki maça bu haftadan çok daha hazır olmamız gerekiyor. İkinci yarı iki tane atamadığımız gol pozisyonundan birini atsak maçı bizim lehimize çevirsek bizim için başka bir senaryo olurdu ama her şey olumsuz gitti. Bir yandan da hem kalemize gelenler her top gol oldu. İkinci yarı bizim için her şey olumsuz gitti. Futbolda da bazen bu oluyor” diye konuştu.

“İnşallah önümüzdeki hafta kutlamayı yapacağız”

Geçen hafta oyuncuların daha arzulu olduğunu dile getiren Buruk, “Fenerbahçe uzun yıllar şampiyonu olmamasına rağmen Galatasaray dördüncü şampiyonluğuna oynamasına rağmen geçen haftaki maçta Galatasaray’ın herkes ne kadar aç, ne kadar istekli maçı, ne kadar istediğini konuşuyordu. Geçen hafta yapan bu hafta da yapardı. O yüzden yani o açlık devam ediyor, tabii ki o şampiyonluk duygusu var oyuncularımızda. Biz bu işi nasıl olsa bitirdik kafası ister istemez oldu. Şampiyonluk kutlamasına bir anda her yer dönüştü. Bunu yaptığınız anda da bu oyuncuyu bir şekilde etkileyebiliyor. Yani onu kırmaya çalışıyorsunuz, onu değiştirmeye çalışıyorsunuz ama bu bazen rahatlık da veriyor aslında. Yani bazen bu oyunlara çok farklı yansıyabiliyor. Ama inşallah önümüzdeki hafta stadımızda tekrar şampiyonluğu kazanmak için çok daha istekli, çok daha güçlü bir oyunu ortaya koyup inşallah önümüzdeki hafta kutlamayı yapacağız” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin