blank
Asuman Doğan tarafından
05 Şubat, 2025 10:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Müftüler Toplantısı Düzenlendi

Karabük İl Müftülüğü'nde düzenlenen aylık İlçe Müftüleri toplantısı, İl Müftüsü Ali Erhun'un başkanlığında gerçekleştirildi. İl Müftülüğü makamında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Ayhan Yalçın, Eskipazar İlçe Müftüsü Metin Çelebi, Yenice İlçe Müftüsü Fevzi Höçük, Eflani İlçe Müftüsü Saim Güngör, Ovacık İlçe Müftüsü Hüseyin İpek ve Safranbolu İlçe Müftü Vekili Bilal Kayabaşı katıldı.

Toplantıda sosyal medya kullanımı, online eğitim platformları ve dijital içerik üretimi gibi güncel konular ele alındı. İlçe müftüleri, yerel düzeydeki tecrübelerini ve karşılaştıkları sorunları paylaşarak çözüm önerileri sundu. Farklı bölgelerin ihtiyaçlarına uygun hizmet modelleri geliştirilmesi amacıyla detaylı görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müftüsü Ali Erhun toplantıda yaptığı konuşmada, din hizmetlerinin etkinliğini artırmanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“İlçe müftülerimizle sürekli iletişim ve iş birliği içinde olmaya büyük önem veriyoruz. Bu aylık toplantılar, din hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve ortak hedeflerimize ulaşmak adına önemli bir platform. Her ilçe müftülüğünün karşılaştığı zorlukları anlamak ve bu zorluklara çözümler bulmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin