Karabük’te sürekli şerit değiştirip akrobatik hareketlerle yolculuk yapan motosikletlilerin tehlikeli yolculukları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Adnan Menderes Bulvarı Kireçkuyusu mevkisinde seyir halinde olan araç sürücüleri, motosiklet üzerinde akrobatik hareketler yapan motosikletlileri şaşkınlıkla izledi. Safranbolu istikametine seyir halinde olan motosikletliler bacaklarını kaldırıp tehlikeli şekilde şerit değiştirdi. Motosikletliler daha sonra yalpalayarak gözlerden kayboldu.
Karabük’te Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nda seyir halinde olan araç sürücüleri ise, sol şeritte giderek trafiği yavaşlatan elektrikli motosiklet sürücüsünün şaşkınlığını yaşadı. Sürücüler duruma tepki gösterirken, olay anı cep telefonu kameralarına yansıdı.


Karabük’te motosikletlilerin tehlikeli yolculuğu kamerada
KILIÇDAROĞLU İÇİN İHRAÇ TALEBİ
CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında disiplin soruşturması açılması ve kesin ihraç talebiyle başvuruda bulundu. Başvuru siyaset gündeminde geniş yankı uyandırdı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kılıçdaroğlu hakkında disiplin soruşturması açılması ve partiden kesin ihraç edilmesi talebiyle resmi başvuruda bulundu.
Şalmanlı’nın başvurusunun gerekçesine ilişkin detaylar kamuoyunda merak konusu olurken, parti kulislerinde gelişmenin yankıları sürüyor.

