blank
Asuman Doğan tarafından
16 Ekim, 2025 10:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Karabük’te, motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 125. Sokak ile Kamyon Köprü kesişiminde meydana geldi. E.Ö. idaresindeki 78 ACH 460 plakalı motosiklet ile B.Ş.U. yönetimindeki 78 BU 552 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsü E.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Asuman Doğan tarafından
16 Ekim, 2025 11:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vatandaş Yılın İlk Dokuz Ayında Saniyede 328 Bin 763 Tl Vergi Ödedi

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, vatandaşların yılın ilk dokuz ayında devlete ödediği vergi miktarını açıkladı.

Akay, Türkiye’de vatandaşların saniyede 328 bin 763 TL, dakikada 19 milyon 726 bin TL, saatte 1 milyar 184 milyon TL, günde 28 milyar 405 milyon TL, haftada 198 milyar 836 milyon TL ve ayda 861 milyar 501 milyon TL vergi ödediğini belirterek, “Dokuz ayda toplam 7 trilyon 753 milyar 506 milyon TL vergi ödenmiştir” dedi.

Sorunun kaynak yetersizliği değil, iktidarın israf düzeni olduğunu söyleyen Akay, “Millet kemer sıkarken, iktidar hâlâ har vurup harman savuruyor. Halktan toplanan vergiler üretime, istihdama, çiftçiye, emekliye gitmiyor; şatafata, lükse, yandaşa gidiyor. Bu tablo kötü yönetimin ve denetimsizliğin sonucudur. Halkın vergisini halka döndürene kadar mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.