Reklam
Reklam
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
25 Nisan, 2018 15:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te milletvekili aday adaylarının genç olması dikkat çekiyor

24 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimlerde aday adaylarının genç olması dikkat çekiyor.
Yurtiçi ve yurt dışına yaptığı ihracatlarla dikkat çeken 35 yaşındaki genç işadamı Sertaş Karakaş, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Karabük Milletvekili aday aday olması bekleniyor.
İsimi son günlerde Karabük gündeminde ön planda olan 35 yaşındaki başarılı genç işadamı Sertaş Karakaş, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den aday aday olmaya hazırlanıyor.
Ayn zamanda AK Parti Yenice İlçe teşkilatında başkan yardımcısı da olan Karakaş, yarın görevinden istifa ederek aday adaylığı noktasında başvurusunu yapması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek olduren sahis yakalandi Rn6XIhLH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldüren şahıs yakalandı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 2 Haziran günü eşini odunla döverek öldürdükten sonra kaçan şahıs Torul ilçe merkezinde saklandığı bir depoda yakalandı.

Olay ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde 2 Haziran günü yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle 6 aylık oğlunun annesi eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için yürütülen çalışmalar 4 günün sonunda sonuç verdi. Şahıs bugün Torul ilçe merkezinde saklandığı bir depoda kısvırak yakalandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin