blank
Haber Merkezi tarafından
11 Mart, 2025 16:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Mezarlıklar, Ramazan Bayramı İçin Hazırlanıyor

Karabük Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmalarına başladı.

Belediye ekipleri, şehir genelindeki mezarlıklarda yabani ot temizliği, ağaç budama, yolların düzenlenmesi ve genel çevre temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini yapabilmesi için yürüyüş yolları ve ortak kullanım alanları da özenle temizleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Ramazan Bayramı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, büyüklerimize vefa gösterdiğimiz mübarek bir zamandır. Vefat eden yakınlarımızı dualarla anmak, onlara olan saygımızın bir göstergesidir. Vatandaşlarımızın manevi duygularını en güzel şekilde yaşayabilmesi için mezarlıklarımızda bakım ve temizlik çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Temmuz, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şahin ve Keskinkılıç’tan Yangınla Mücadeleye Teşekkür

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük’ün Kahyalar köyü kırsalında çıkan orman yangınına ilişkin açıklamalarda bulunarak yangınla mücadelede görev alan tüm kahramanlara minnet ve şükranlarını sundular.

Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, yangının çıkmasının ardından 4 helikopter, 174 kara aracı ve 481 personelin canla başla müdahalede bulunduğunu belirterek, "Yangın büyük ölçüde etkisini yitirse de, ormanlarımızı koruma mücadelemiz gece gündüz demeden devam ediyor. Bu mücadele, Karabük’ün yüreğiyle veriliyor" dedi.

Yangına havadan ve karadan yoğun müdahale edildiğini ifade eden Şahin ve Keskinkılıç, , sahadaki ekiplerin yangını en kısa sürede tamamen kontrol altına almak için büyük özveriyle çalıştığını kaydetti.

Açıklamanın devamında, yangınlara karşı mücadelede görev alan tüm kamu kurumlarına, yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarına ve kendi imkanlarıyla destek veren vatandaşlara teşekkür eden Şahin ve Keskinkılıç, "Bir haftadır ilimizde devam eden yangınlara karşı, gökyüzünde, karada, cephe hattında ter döken kahramanlarımızın her biri birer destan yazıyor" diyerek, bölge halkının fedakarlığına da dikkat çektiler.

Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, "Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza eylesin" temennisinde bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin