Karabük'te metrekareye 35 kilogram yağış düştü - Karabük Haber Postası
yy jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2024 10:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te metrekareye 35 kilogram yağış düştü

Karabük’te etkili olan sağanak sonrası dereye dönen yollar sürücülere zor anlar yaşatırken, tarihi konağın duvarı çöktü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından akşam saatlerinde etkili olan sağanak hayatı felç etti. Metrekareye 35 kilogram yağışın düştüğü kentte yollar göle dönerken sürücüler zor anlar yaşadı.

AW211312 04 jpg
Sağanak öncesi cami yakınına ve aydınlatma direğine düşen yıldırımlar kameraya saniye saniye kaydedildi.
Öte yandan Safranbolu ilçesinde tarihi bir konağın duvarı yağışa dayanamayarak çöktü. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, yola savrulan taşların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

>>>VİDEO<<<

AW211312 05 jpg

AW211312 08 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq222
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Nisan, 2026 12:46 tarihinde yayınlandı
0
0

3 Nisan coşkusu Hentbol Turnuvasıyla yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hentbol Turnuvası, Safranbolu Spor Salonu’nda büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Küçük ve minik sporcuların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, sahaya çıkan okul takımları hem hünerlerini sergiledi hem de bayram sevincini doyasıya yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, izleyenlerden tam not aldı.

Turnuvaya katılan Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven, sporcuların heyecanına ortak oldu. Müsabakaları yakından takip eden Güven, çocuklarla bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.

Yetkililer, turnuvaya katılan tüm okul takımlarına teşekkür ederken, geleceğin sporcuları olan çocuklara başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin