Karabük'te metrekareye 35 kilogram yağış düştü - Karabük Haber Postası
yy jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2024 10:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te metrekareye 35 kilogram yağış düştü

Karabük’te etkili olan sağanak sonrası dereye dönen yollar sürücülere zor anlar yaşatırken, tarihi konağın duvarı çöktü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından akşam saatlerinde etkili olan sağanak hayatı felç etti. Metrekareye 35 kilogram yağışın düştüğü kentte yollar göle dönerken sürücüler zor anlar yaşadı.

AW211312 04 jpg
Sağanak öncesi cami yakınına ve aydınlatma direğine düşen yıldırımlar kameraya saniye saniye kaydedildi.
Öte yandan Safranbolu ilçesinde tarihi bir konağın duvarı yağışa dayanamayarak çöktü. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, yola savrulan taşların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

>>>VİDEO<<<

AW211312 05 jpg

AW211312 08 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
qn
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 12:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydınlıkevlerde kademeli trafik düzenlemesi

Karabük’te Halim Deresi’nde yürütülen ıslah çalışmaları kapsamında Aydınlıkevler Mahallesi’nde bazı yollar araç trafiğine kademeli olarak kapatıldı. Uygulamanın, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve trafikte aksaklıkların önüne geçmek amacıyla hayata geçirildiği bildirildi.

Karabük İl Trafik Komisyonu’nun 15 Nisan 2026 tarih ve 2026/13 sayılı kararı doğrultusunda; Tevfik Fikret Caddesi’nin, Aydınlıkevler Mahallesi 504. Cadde Kavşağı (Komagene önü) ile Yeşilyurt Caddesi Kavşağı (Anadolu Camii önü) arasında kalan bölümü, çalışmalar tamamlanıncaya kadar işaretlemeler yapılarak kademeli şekilde araç trafiğine kapatıldı.

Yetkililer, çalışmaların dört farklı etap halinde yürütüleceğini ve bu süreçte tüm güzergahların aynı anda kapatılmayacağını belirtti. Trafik akışının kontrollü şekilde sağlanacağı ifade edilirken, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik işaret ile işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin