Reklam
Reklam
67a5f861192e8
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Şubat, 2025 15:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te “Merkez-Taşra Buluşması” Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı 2025 yılı “Merkez Taşra Buluşmaları” kapsamında Karabük İl Müftülüğü ev sahipliğinde merkez ve taşra teşkilatının arasındaki iletişimin güçlendirilmesine yönelik istişare toplantısı ilçe müftülerinin ve din görevlilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Karabük 100. Yıl Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Dijital Dünyada Dini Değerlerin Temsili” konulu programa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Mahmut Özdemir, Yurt Dışı Türkler Daire Başkanı Ramazan Ilıkkan ve Diyanet İşleri Uzmanı Ali İhsan Can katıldı.

Din Görevlisi Recep Karayel’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılışında konuşan İl Müftüsü Ali Erhun, “İrşat görevlileri olarak bizler her alanda sahih dini bilgiyi vatandaşlarımıza ulaştırmakla yükümlüyüz. İşte bu sebeple Dijital dünyayı önemsemeliyiz. Bizleri bu hususta bilgilendirmek amacıyla başkanlığımızdan gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim iyiliği yayan ve kötülüğün her türlüsünü engelleyen kullarından eylesin.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Mahmut Özdemir  “Dijital Dünyada Dini Değerlerin Temsili” konulu konferans verdi. Özdemir; sunumunda, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak Dijital mecralarda Sırat-ı Müstakimden taviz vermeden hizmetlerimizi yürütmeye gayret ediyoruz. Cami kürsülerinden yapılan vaazlarda yapıcı bir üslup ve kavl-i leyyin bir dil kullanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Konferansın diğer oturumlarında Daire Başkanı ılıkkan ve Diyanet İşleri Uzmanı Can, Dijital Dünyada Dini Değerlerin Temsili ile ilgili diğer konuları katılımcılar ile paylaştı. Program Müftü Erhun’un konuşmacılara hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte universite ogrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladilar 3JrmckTt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin