Karabük'te makas atan otomobil kazaya neden oldu - Karabük Haber Postası
mks
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2025 12:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te makas atan otomobil kazaya neden oldu

 Karabük’te, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı kaza anına ait araç içi kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Görüntülerde otomobil sürücüsünün trafikte makas atarak ilerlediği ve kazaya neden olduğu anlar yer aldı.

Kaza, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı Karabük Valiliği mevkisinde meydana geldi. Safranbolu yönüne seyir halinde olan Kadir U. (19) yönetimindeki 67 DV 982 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Recep K. (30) yönetimindeki 34 GEH 018 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yol kenarındaki demir korkuluklara çarparak devrilirken, otomobil ise refüje çarparak durabildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Recep K. ile Masum K. (28) ve otomobilde bulunan Berat K. (18) yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan kazanın, başka bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdığı görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, 3 şeritli yolda makas atarak ilerleyen otomobilin sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu orta şeritte seyreden hafif ticari araca çarptığı, çarpmanın etkisiyle hafif ticari aracın korkuluklara çarparak devrildiği, otomobilin ise refüje çarparak durduğu anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonudaki fabrika yangini kontrol altina alindi 6nwm4CCf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’daki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan fabrika yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Filterteks firmasına ait endüstriyel tekstil ve filtre malzemeleri üretimi yapan fabrikanın depo ve ofis bölümüne henüz belirlemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında dumanları fark eden fabrika sahibi İ.Y. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yangını imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına almak için çalışma başlattı. Daha sonra bölgeye Kargı ilçesinden itfaiye ekipleri ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Çok sayıda ekip fabrika çevresinden ve fabrika içerisinden yangına müdahale etti. Ekiplerin uzun çabaları neticesinde yangın imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının büyük ölçüde söndürüldüğü fabrikada ekipler söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangın haberini alan çalışanlar da duyar duymaz fabrikaya geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin