Reklam
Reklam
FFFFFF 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2025 16:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Kuyumcu Soygunu Girişimi: Şüpheli Tutuklandı

Karabük’te kuyumcu dükkanını soymaya çalışırken iş yeri sahibi ve çalışan tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dün, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde meydana gelen olayda Murat G. (48) isimli şahıs, elinde silah ve yüzünde maske ile kuyumcu dükkanına girdi. Şüpheli, kuyumcu çalışanı Sedat Orhan’a tabancayı doğrultarak cebinden çıkardığı poşete altınları doldurmasını istedi.

Bu sırada dükkanın üst katında bulunan iş yeri sahibi Mustafa Diktepe aşağı inerek silahını çekti. Dükkan sahibi ve çalışanı, soyguncuyu etkisiz hale getirerek elindeki tabancayı aldı. Olayı fark ederek dükkana gelen çevredeki esnaf, şüpheliye müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşların darbettiği soyguncuyu gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin