Reklam
Reklam

Karabük’te Kuyu-28 operasyonunda 4 kişi tutuklandı

66f6d0700c4e2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 18:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te mali suçlarla mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Kuyu 28’ operasyonunda biri bayan 4 kişi tutuklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde 58 ilde eş zamanlı düzenlenen Mali Suçlarla Mücadele çalışmaları KUYU-28 operasyonu kapsamında Karabük’te 6 kişi gözaltına alındı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince müşterek yürütülen çalışmalar sonucunda kent merkezinde yapılan tefecilik operasyonunda, K.G., H.G., E.Ç., Ş.A., A.K., Ö.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca şahısların evlerinde çok sayıda banka dekontu, senetler ve hesap hareketleri ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlamam şahsılardan A.K. ve Ö.G. serbest bırakılırken, diğer 4 şüpheli ise Adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edilen K.G., H.G., E.Ç. ve Ş.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin