Reklam
Reklam

Karabük’te kumar oynayan şahıslara para cezası

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 21:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kumar oynatan ve oynayan şahıslara para cezası kesildi.

Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından ilçe genelinde “kumar oynanmasının önlenmesine” yönelik 4 ekip ve 11 personel ile yapılan uygulamada, Merkez Mahallesi’nde bir iş yerinde kumar oynattığı belirlenen A.M ve kumar oynadıkları tespit edilen 4 şahsa Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesince “Kumar Oynamak” suçundan kişi başı 6 bin 425 TL olmak üzere toplam 25 bin 700 TL para cezası kesildi. Ayrıca masa üzerinde bulunan toplamda 3 bin TL paraya da el konuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin