blank
Asuman Doğan tarafından
06 Kasım, 2025 11:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Kros Yarışları Heyecanı Yaşandı

Karabük'te, Bölgesel Kros Ligi İl Seçmeleri ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu, Merkez Kapullu Kros Parkuru'nda gerçekleştirildi. 113 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışlarda, belirlenen yaş kategorilerinde dereceye girmek için kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Parkurun zorlu etaplarında sporcular bir yandan performanslarını sergilerken, diğer yandan da centilmenlik örnekleri sergiledi. Müsabakalar, sportif disiplin ve fair-play ruhu içerisinde tamamlandı. Yarışmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, kategorilerinde dereceye giren başarılı sporcuların ödüllerini; Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan, Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim ve Özel Sporcular İl Temsilcisi Muhammet Aydoğan takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

150 yıllık tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 150 yıllık tarihi konak çıkan yangın denetim altına alınırken, 7 kişi son anda kurtuldu.
İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak’ta Pınar Ç.’ye ilişkin 3 katlı konutta şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Konuttan bir kişinin sese uyanması sonrası yangını fark eden 5’i çocuk olmak üzere 7 kişi son anda kendilerini dışarı attı. Alevler kısa müddette tüm meskeni sararken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis takımları sevk edildi. Takımların 2 saatlik müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 150 yıllık olan tarihi konak büsbütün yanarak kullanılmaz hale geldi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin