karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te KPSS heyecanı

Karabük’te ortaöğretim mezunlarına yönelik düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’da adaylar ter döktü.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumu saat 10.15’te başladı. 81 il ve KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da düzenlenen KPSS Ortaöğretim için 227 sınav merkezi, 5 bin 683 bina ve 99 bin 765 salon kullanıldı.
Karabük’te adaylar sınav önce sınavların yapılacağı binaların önünde bekleyişini sürdürdü. Güvenlik görevlilerinin üst aramaları ve sınav kağıtlarının incelenmesinin ardından adaylar salonlara alındı. Saat 10.15’te başlayan sınavda adaylara genel yetenek ve genel kültür testleri için 120 soru soruluyor, 130 dakika cevaplama süresi verildi.
Ek süre kullanması uygun görülen engelli adaylar 30 dakika ilave sürelerini kullanabilecek. Sınav sonuçları, 4 Ekim’de açıklanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin