Karabük’te, son 6 günde 7 kişi daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan M.S(86), M.D(72), S.D(85), R.T(90), A.A(85),B.Ç(84) ve İ.Ü(81) yaşamını yitirdi. Bu ölümlerle birlikte kentte koronavirüsten ölenlerin sayısı 707’ye yükselmiş oldu. Cenazeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi. Kentte, koronavirüs vaka sayısı 64 bin 100’lere ulaşırken, günlük vaka sayısı ise 200’ün altına düştü.


0
Karabük’te Koronadan 707.nci Ölüm
0
Jandarma Genel Komutanı Çardakçı’nın acı günü
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı’nın vefat eden kayınvalidesi Rahime Cebecik, Yenice ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 82 yaşında Rahime Cebecik, dün gece hayatını kaybetti. İşlemlerinin ardından naaşı Karabük’ün Yenice ilçesine getirilen Cebecik için Atatürk Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebecik’in naaşı aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Karabük Valisi Oktay Çağatay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçı, Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, jandarma teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.



