Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2022 13:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Koronadan 707.nci Ölüm

Karabük’te, son 6 günde 7 kişi daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan M.S(86), M.D(72), S.D(85), R.T(90), A.A(85),B.Ç(84) ve İ.Ü(81) yaşamını yitirdi. Bu ölümlerle birlikte kentte koronavirüsten ölenlerin sayısı 707’ye yükselmiş oldu. Cenazeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi. Kentte, koronavirüs vaka sayısı 64 bin 100’lere ulaşırken, günlük vaka sayısı ise 200’ün altına düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Mayıs, 2026 10:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük amatör futbol liginde play-off yarı final maçları tamamlandı

Karabük’te 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off yarı final müsabakaları tamamlandı.

Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşması Safranboluspor ve Eskipazar Belediyespor takımları arasında oynanacak.

Karabük Onur Futbol Sahası’nda oynanan yarı final maçlarında Safranboluspor rakibi Yortanspor’u 4-1, Eskipazar Belediyespor rakibi Safranbolu Bağlar Spor Kulübü’nü 5-3 mağlup ederek finale isimlerini yazdırdı.

Final maçını kazanan takım direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’in yükselerek (BAL) Karabük’ü temsil etmeye hak kazanacak.

Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşmasının 10 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin