Karabük’te, son 6 günde 7 kişi daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan M.S(86), M.D(72), S.D(85), R.T(90), A.A(85),B.Ç(84) ve İ.Ü(81) yaşamını yitirdi. Bu ölümlerle birlikte kentte koronavirüsten ölenlerin sayısı 707’ye yükselmiş oldu. Cenazeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi. Kentte, koronavirüs vaka sayısı 64 bin 100’lere ulaşırken, günlük vaka sayısı ise 200’ün altına düştü.


Karabük’te Koronadan 707.nci Ölüm
D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı
Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.
Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


