Karabük’te 2 katlı konutun üst katında çıkan yangın, itfaiye takımlarınca söndürüldü.
Olay, Kapullu Mahallesi Kapullu Caddesi’nde meydana geldi. 2 katlı konutun 2. katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Takımların müdahalesiyle yangın kısa müddette denetim altına alınarak söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


Karabük’te korkutan yangın
Trabzon-Bayburt karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
Trabzon’un Araklı ilçesi Karadere Vadisi Hasköy-Değirmencik mahallesi mevkiinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle Trabzon-Bayburt karayolu ulaşıma kapandı. Bölgede yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu tamamen kapatırken, her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.
Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler güvenlik önlemleri alırken, karayolları ekiplerinin yolu yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlattığı öğrenildi. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve bölgedeki uyarıları dikkate almaları istendi.

