Reklam
Reklam

Karabük’te kontrplak fabrikasının temeli atıldı

karabukte kontrplak fabrikasinin temeli atildi DOzIrLOB jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kontrplak fabrikasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Eskipazar İstasyon Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreni, bölge halkı ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, törende yaptığı konuşmada fabrikanın bölge istihdamına önemli katkı sağlayacağını belirtti. Keskinkılıç, “Bu fabrikanın, hem Eskipazar hem de çevre ilçelerde iş imkanlarını artıracağına inanıyoruz” dedi.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa da törende yaptığı konuşmada, fabrikanın sadece ilçe için değil, bölge ekonomisi için de stratejik bir yatırım olduğunun altını çizdi. Civa, “Yatırımlarımız ve projelerimizle daha güçlü bir Eskipazar inşa ediyoruz. Bugün burada temeli atılan fabrika, iş imkanı sunacak ve ilçemizin kalkınma hedeflerine önemli bir katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise yatırımların bölgenin ekonomik refahını artıran en önemli faktörlerden biri olduğunu vurgulayarak, fabrikanın Karabük ve ülke için hayırlı olmasını diledi. Törenin ardından fabrikanın temeli atıldı. Törene, Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Yenice Belediye Başkanı Şekip Sertaş Karakaş, fabrika yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin