Reklam
Reklam
karabukte kontrplak fabrikasinin temeli atildi DOzIrLOB jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kontrplak fabrikasının temeli atıldı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kontrplak fabrikasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Eskipazar İstasyon Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreni, bölge halkı ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, törende yaptığı konuşmada fabrikanın bölge istihdamına önemli katkı sağlayacağını belirtti. Keskinkılıç, “Bu fabrikanın, hem Eskipazar hem de çevre ilçelerde iş imkanlarını artıracağına inanıyoruz” dedi.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa da törende yaptığı konuşmada, fabrikanın sadece ilçe için değil, bölge ekonomisi için de stratejik bir yatırım olduğunun altını çizdi. Civa, “Yatırımlarımız ve projelerimizle daha güçlü bir Eskipazar inşa ediyoruz. Bugün burada temeli atılan fabrika, iş imkanı sunacak ve ilçemizin kalkınma hedeflerine önemli bir katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise yatırımların bölgenin ekonomik refahını artıran en önemli faktörlerden biri olduğunu vurgulayarak, fabrikanın Karabük ve ülke için hayırlı olmasını diledi. Törenin ardından fabrikanın temeli atıldı. Törene, Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Yenice Belediye Başkanı Şekip Sertaş Karakaş, fabrika yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
98cc92fe a72f 41db ae19 4c921acceb80
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Olay Haber sahibi evinde ölü bulundu

‘Karabük Olay Haber’ isimli internet haber sitesinin sahibi Muhammet Çakır, yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti.

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Muhammet Çakır’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Çakır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde yoğun bir duman kokusu tespit eden ekipler, odada yanmış mangal kömürü buldu.

Yetkililer, Çakır’ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan, Çakır’ın geride üç kişiye hitaben yazılmış bir mektup bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin