blank
Mustafa Akgün tarafından
02 Ekim, 2025 15:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Kısa Ömürlü Lunapark Hayal Kırıklığı Yarattı

Karabük’te 5 Temmuz 2025 tarihinde hizmete giren lunapark, kısa süreli faaliyetinin ardından kapatılıyor.

Söküm çalışmalarının başlamasıyla birlikte, lunaparkın kapanışı şehirde hayal kırıklığı yarattı. Yıllar sonra yeniden lunaparka kavuşmanın sevincini yaşayan Karabüklüler, yalnızca üç ay sonra gelen kapanma kararıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Lunaparkın açılışı sırasında Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın yüzünün güldüğü, neşeyle koşup oynayabileceği bir Karabük inşa etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu lunapark da Karabük’ün çocuklarına armağanımızdır.” ifadelerini kullanmıştı. Ancak verilen bu sözlerin ardından lunaparkın kısa sürede kapanması, vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu. Lunaparkın neden kapatıldığına dair resmi bir açıklama yapılmazken, kentte özellikle çocuklar ve aileler için önemli bir sosyal alanın kaybedilmesi üzüntüyle karşılandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin