Karabük'te Kimsesiz Çocuklar Yararına Kermes Düzenlendi - Karabük Haber Postası
kids
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Mayıs, 2025 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Kimsesiz Çocuklar Yararına Kermes Düzenlendi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Karabük Kimsesiz ve Yardıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından düzenlenen yardım kermesine katıldı.

Safranbolu’da gerçekleşen kermeste el emeği ürünler satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelir, kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların temel ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Programa; Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Müftüsü Ali Erhun, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Dernek Başkanı Neşe Yılmaz ve dernek üyeleri de katıldı.

Kermes alanını gezerek ürünleri inceleyen Vali Yavuz ve eşi, gönüllülerle sohbet etti. Programda bir konuşma yapan Vali Yavuz, Cemal Süreya’nın “Sizin hiç babanız öldü mü?” dizeleriyle başladığı konuşmasında, yetim ve öksüz çocukların yaşadığı duygusal yoksunluğa dikkat çekti. Vali Yavuz, “Karabük’te annesini ya da babasını kaybetmiş evlatlarımız var. Bizler onlara aile olacağız. Yalnız olmadıklarını hissettireceğiz” dedi.

Kimsesiz çocuklara yönelik desteklerin Karabük’te sessizce sürdüğünü ifade eden Vali Yavuz, etkinliği düzenleyen dernek üyelerine teşekkür etti. El emeği ürünlerin manevi değerine dikkat çeken Yavuz, “Yetimin başını okşamanın ne kadar anlamlı olduğunu bilen bir inancın mensuplarıyız. Bu hassasiyeti birlikte yaşatalım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mustafa gursel biz 7 takimiz orayi birakmamiz lazim hEQ18HXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Gürsel: “Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Çorum FK maçının ardından, “Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım” dedi.

Trendyol 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonra play-off hattında kalmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

“Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi”

Karşılaşmayı değerlendire Mustafa Gürsel, “Çorum FK son 7 maçını kazanarak buraya geldi. Biz de 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlikle geldik 7. maçımıza. Artık ligin boyu kısaldı. İki takımın da hedefleri var. Dışarıdan baktığımızda bazen Bandırmaspor’un şu andaki konumuna, hedefine bakmıyorlar. İki takım da play-off’un içinde. Çorum’un son çıkışıyla ilk ikide olma şansı vardı. Ama bu lig kolay bir lig değil. Baktığımızda sonuna kadar hangi takımla oynarsak oynayalım ligin başından itibaren böyle. Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi. Biz bugün baktığımızda kendi adımıza güzel bir galibiyet aldık. Ama Çorum da hedefinden hiçbir şey kaybetmedi diye düşünüyorum. İlk iki hedefine ulaşması için yukarıdaki takımların hata yapması lazım. Ama bugünkü maça baktığımızda taktiksel anlamda düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Çünkü Tanque’nin olmaması santrfor anlamında bizi olumsuz etkiledi. Kehinde’nin de oğlu oldu, iki, üç gün önce aramıza katıldı. Ndongala’nın dizinde bir problem vardı, çok az kullanabildik. Oyuncularımız ofansif anlamda, santrforsuz oynama durumu oldu” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu bütün maçlara taşırız”

Ligin kalan kısmındaki tüm maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gürsel, “Bu sene her maç kendi içimizde bir şey çözmeye çalışıyoruz. Sistem anlamında ligde çok değişik sistemlerde oynadık. Biz de takım adına değişik bir yıl yaşıyoruz. Son 5 maça geldik. Bugün maçta düşündüklerimiz oldu, uyguladık. Futbol bizden yanaydı. İkinci golü de atabilirdik. İyi durduk, iyi savunma yaptık. Rakibi iyi karşıladık, iyi çıkmaya çalıştık. Golü biz bulduk, biz kazandık. Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Son 5 maça giriyoruz. Her takım önemli. Biz buradan 3 puan aldık. Buraları son yıllarda oynamaya alışık bir takımız. Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım. Takımımız istiyor, elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şeyin garantisi yok. 7. sırada olarak arkamızdan bizi kovalayan takımlar var. Biz sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. İnşallah bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz play-off’a girebilmek. Tüm isteğimiz bu. Onu başarırsak ondan sonrası yeni bir kulvar, yeni bir macera, yeni bir turnuva olacak. Önemli bir rakipten önemli bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu Sarıyer, ondan sonraki Bodrum ve lig bitine kadar bütün maçlara taşırız. Bunu taşıyamadıktan sonra buradan aldığımız 3 puanın hiçbir anlamı olmaz. Bu bilinçteyiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin