Karabük’te Kasım ayında 326 konut satıldı - Karabük Haber Postası
karabukte kasim ayinda 326 konut satildi xKHjLdgr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Kasım ayında 326 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine nazaran Karabük’te Kasım ayında 326 konut satıldı.

Türkiye genelinde 2024 yılı Kasım ayında 153 bin 14 konut satıldığının belirtildiği TÜİK’in datalarına nazaran, Karabük’te 244’ü ikinci el satış olmak üzere 326 konut satıldı.

38 konutun ipotekli satışı yapıldığı bildirildiği açıklamada, geçen yılın tıpkı ayında satılan konut sayısının 203 olduğu tabir edildi.

TÜİK’e nazaran Zonguldak’ta 472’si ikinci el 777, Bartın da ise 159’u ikinci el 265 konutun satıldığı bilgisi aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kp idmanyurdu
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 17:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu’ndan Nefes Kesen Galibiyet: 3-2

Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. Maça etkili başlayan Karabük İdmanyurdu, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede baskı kurdu. Ancak Fatsa Belediyespor, oyundan kopmayarak skora denge getirdi ve ilk yarı karşılıklı gollerle tamamlandı.

İkinci yarıda tempo daha da yükselirken, Karabük İdmanyurdu Spor 87. dakikada golü buldu ve yeniden üstünlüğü ele aldı. Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa İlçe Stadyumu’ndan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla birlikte Karabüklü taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma boyunca ortaya konan mücadele ve tempo ise izleyenlerden tam not aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin