Karabük’te Kasım ayında 326 konut satıldı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
karabukte kasim ayinda 326 konut satildi xKHjLdgr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Kasım ayında 326 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine nazaran Karabük’te Kasım ayında 326 konut satıldı.

Türkiye genelinde 2024 yılı Kasım ayında 153 bin 14 konut satıldığının belirtildiği TÜİK’in datalarına nazaran, Karabük’te 244’ü ikinci el satış olmak üzere 326 konut satıldı.

38 konutun ipotekli satışı yapıldığı bildirildiği açıklamada, geçen yılın tıpkı ayında satılan konut sayısının 203 olduğu tabir edildi.

TÜİK’e nazaran Zonguldak’ta 472’si ikinci el 777, Bartın da ise 159’u ikinci el 265 konutun satıldığı bilgisi aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ile turkiye is bankasi arasinda maas promosyon protokolu imzalandi fd48MZMQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ ile Türkiye İş Bankası arasında maaş promosyon protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında maaş ve bankacılık hizmetlerini kapsayan protokol imzalandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında akademik ve idari personele yönelik 3 yıllık banka maaş promosyon protokolü imzalandı. Protokol imza töreni Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma kapsamında 96 bin TL nakit ödeme ile bin TL tutarında puan, daha önceden belirlenen tarihler arasında BARÜ akademik ve idari personelinin hesaplarına yatırılacak.

Promosyon ödemesinden yararlanmak istemeyen personel için alternatif bir seçenek de sunuldu. Buna göre ilgili personel, 525 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânından faydalanabilecek.

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya sürecin şeffaflıkla yürütüldüğünü belirterek “İnsan kaynağımızın yapılacak promosyon anlaşmasından mutlu bir sonuç alması Bartın Üniversitesi olarak en büyük önceliğimizdi. Çıkılan ihaleden güzel bir sonuç aldığımızı ifade edebilirim. Yapılan protokolün BARÜ ailesine hayırlı olmasını diliyor, destekleri için İş Bankası’ına teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin