Reklam
Reklam

Karabük’te Karlı Yılbaşı

0123 1
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
31 Aralık, 2025 10:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük, uzun yıllar sonra yeni yıla kar yağışı altında girmeye hazırlanıyor. 2025’e veda edip 2026’yı karşılamaya hazırlanan kentte, huzur ve güven için tüm önlemler alındı.

Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kalırken, Karabük 2026 yılına kar yağışı eşliğinde “merhaba” demeye hazırlanıyor. Yılbaşı gecesi vatandaşların huzur ve güven içinde vakit geçirebilmesi amacıyla güvenlik, trafik ve belediye hizmetleri kapsamında kapsamlı tedbirler alındı.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, olası asayiş sorunlarında vatandaşların 112 Acil Çağrı Hattını arayabilecekleri hatırlatıldı. Yılbaşı gecesini dışarıda geçirecek vatandaşlara, alkol aldıktan sonra araç kullanmamaları yönünde uyarılarda bulunuldu.

Umuma açık eğlence mekanları, alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve çarşılar gibi yoğunluğun artması beklenen alanlarda ek güvenlik önlemleri uygulanacak. İl genelinde trafik yoğunluğunun artacağı öngörülürken, şehir içi ve bağlantı yollarında trafik ekipleri görev başında olacak.

Yapılan açıklamada, “Karabük halkının yeni yıla huzur ve güven ortamında girmesi için tüm gerekli önlemler alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Karabük Belediyesi de yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk günlerinde kesintisiz hizmet verebilmek için hazırlıklarını tamamladı. Zabıta Müdürlüğü, Su İşleri, Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü nöbetçi ekiplerle görev yapacak. Belediye yetkilileri, “Karabük halkının herhangi bir sorun yaşamaması için tüm birimlerimizle hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni yıla huzurlu ve mutlu bir şekilde girilmesi için elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta bankada icra öfkesi: Silahla ateş açtı

zonguldakta bankada icra ofkesi silahla ates acti u9ZT65r2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Soğuksu semtinde bir banka şubesinin ticari müşteriler katında bir şüpheli, iddiaya göre evinin icradan satılığa çıkarılmasına tepki göstererek silahla yere bir el ateş etti. Büyük paniğin yaşandığı olay sonrasında şüpheli yakalandı.

Olay, kent merkezi Soğuksu semtinde faaliyet gösteren bir kamu bankasının şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, evinin icra yoluyla satılık ilanına koyulduğunu öğrenen B.H., bankanın ticari müşteriler katına çıktı. Şahıs, elindeki silahla yere bir el ateş etti. Silah sesinin yankılanmasıyla birlikte bankada büyük bir korku yaşandı. İçerideki personel ve işlem bekleyen vatandaşlar can havliyle kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla intikal eden Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahsı suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şubede alınan geniş güvenlik önlemleri kapsamında banka tamamen tahliye edildi ve çevresine güvenlik şeridi çekildi. Şüpheli ise Karaelmas Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin