blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Aralık, 2024 13:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Kar Manzaraları Dronla Görüntülendi

Karabük'ün Eflani ilçesinde kar yağışı sonrası doğa beyaza bürünürken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Karabük'ün Eflani ilçesinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışı sonrası ilçe merkezi ve köyleri beyaz örtüyle kaplandı. Eflani Belediyesi ve Karayolları ekipleri olumsuzluklara karşı teyakkuzda bekletiliyor.
Öte yandan ilçeye bağlı Çukurören Köyü'nde kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Dron ile kaydedilen o anlar görenleri mest etti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani maçı kazandı BAL’da kaldı

Eflanispor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'nde kaldı ve Karabük'ü temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda BAL Ligi Play Off-Play Out maçında Eflanispor ile Safranboluspor ile karşı karşıya geldi. Eflani temsilcisi maçı 3-1 kazandı.
Eflanispor'da goller Serhat Özyılmaz, Ömer Faruk Babuşcu ve Berkcan Aktaş'tan gelirken Safranbolu ekibin tek golünü Abdülkadir Fırat attı.
Eflani temsilcisi BAL Ligi'nde kalmaya devam ederken Kulüp Başkanı İrfan Topçu başkanlığı bu maçtan sorna bıraktığını haftalar önce açıklamıştı. Eflanispor'da ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanacak. Safranboluspor ise Karabük 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeniden şampiyon olmak için ter dökecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin