Reklam
Reklam
671b51e0b09e1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Ekim, 2024 11:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Kadına Yönelik Şiddet Ele Alındı

Karabük’te Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı, Vali Mustafa Yavuz’un Başkanlığı’nda Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Ordu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve diğer kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 6284 sayılı kanun kapsamında Karabük’te kadına yönelik şiddetle mücadelede yapılan çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda; Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nden (ŞÖNİM) hizmet alan vatandaş sayıları, tedbir kararı sayıları, şiddet mağdurlarına verilen hizmetler, kadın konuk evlerinin durumu ve eğitici faaliyetler ele alındı. Ayrıca, kolluk kuvvetlerine intikal eden olay sayıları, Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden yapılan ihbarlar ve elektronik kelepçe uygulamalarının kullanımına dair veriler katılımcılarla paylaşıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ile İl Jandarma Komutanlığı, 2024 Yılı ilk dokuz ayına ilişkin il genelindeki olay istatistiklerini sundu. Kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunularak toplantı sona erdi. Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, kadına yönelik şiddetle mücadelenin büyük bir kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek,  bu konuda toplumsal farkındalığın artırılmasının önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin