Reklam
Reklam
karabukte kacak kazi operasyonu 7 tutuklama crOPpQsS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kaçak kazı operasyonu: 7 tutuklama

Karabük’te kaçak hafriyat yaparken suçüstü yakalanan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Vilayet Jandarma Komutanlığı ögeleri vilayet merkezinde kaçak hafriyat yapıldığı bilgisini aldı.

Yapılan saha incelemesinde 7 kişi müsaadesiz hafriyat yaparken gereçlerle birlikte yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken operasyonda birer adet elektrikli vinç, hilti, murç, 250 kilogram taşıma kapasitesine sahip elektrikli vinç ve türlü hafriyat materyalleri ele geçirildi.

Jandarmadaki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
MANSETJandarma Teskilatinin 187. Kurulus Yili Karabukte kutlanacak
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Haziran, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yılı Karabük’te kutlanacak

Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Karabük’te çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kutlama programı, 15 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek tören ve tanıtım faaliyetleriyle başlayacak.

Etkinlikler saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’nda başlayacak. Program kapsamında anıta çelenk sunulacak, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak.

Kutlamalar saat 11.00’de Kemal Güneş Caddesi Etkinlik Alanı’nda devam edecek. Burada İl Jandarma Komutanlığı tarafından tanıtım standı açılarak vatandaşlara Jandarma Teşkilatının görevleri, faaliyetleri ve kullandığı ekipmanlar hakkında bilgi verilecek.

Türkiye’nin köklü güvenlik kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, 187 yıldır ülke genelinde kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ile suçların önlenmesi ve aydınlatılması görevlerini sürdürüyor.

Karabük’te gerçekleştirilecek kutlama programına protokol üyeleri, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşların katılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin