Karabük’te kaçak hafriyat yaparken suçüstü yakalanan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Vilayet Jandarma Komutanlığı ögeleri vilayet merkezinde kaçak hafriyat yapıldığı bilgisini aldı.
Yapılan saha incelemesinde 7 kişi müsaadesiz hafriyat yaparken gereçlerle birlikte yakalandı.
Şüpheliler gözaltına alınırken operasyonda birer adet elektrikli vinç, hilti, murç, 250 kilogram taşıma kapasitesine sahip elektrikli vinç ve türlü hafriyat materyalleri ele geçirildi.
Jandarmadaki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Karabük’te kaçak kazı operasyonu: 7 tutuklama
Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

