Karabük’te emniyet güçlerince bir eve yapılan operasyonda çok sayıda kaçak alkollü içki ele geçirilirken, operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik olarak sürdürülen 3 aylık teknik ve fiziki çalışmalar sonucu bir eve operasyon düzenlendi. Ekiplerce yapılan operasyon çerçevesinde, 100 adet farklı markalarda gümrük kaçağı alkollü içki, 213 adet dolu hazır içki şişesi, çok sayıda kapak ve jelatin ile 3 litre el yapımı alkollü içecek ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde M.K. ve R.S. isimli şahıslar gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından 5607 SKM suçundan adliyeye sevk edildi.(İHA)


Karabük’te Kaçak İçki Operasyonu Düzenlendi
Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.
Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


