Reklam
Reklam
673ded58aa18f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 17:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Jandarma 426 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirdi

Karabük’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 426 adet uyuşturucu hap ile 12 bin 170 TL ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Merkez’de icra edilen faaliyette durumundan şüphelenilen 1 kişiyi durdurdu. Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan adli aramada, 426 adet sentetik ecza hap ve suçtan elde edildiği düşünülen 12 bin 170 TL ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
swa 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

Yıldırım: “Esnaf yaşarsa şehir yaşar”

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, şehrin üretim gücü olan esnafın yaşadığı ekonomik zorlukları ve artan maliyet baskısını yakından takip ettiklerini belirtti.

Yıldırım, yaptığı açıklamada; “Bugün bir esnaf dükkânını açarken yalnızca satış yapmayı değil; kira, elektrik, su, vergi, sigorta, Bağ-Kur, personel giderleri ve daha birçok ağır yükü aynı anda omuzlamak zorunda kalmaktadır. Dışarıdan bakıldığında yalnızca ‘kazanç’ görülse de, işin perde arkasında büyük bir emek, mücadele ve fedakârlık vardır.

Esnafımız; bu şehrin alın teridir, istihdamıdır, bereketidir. Ancak artan maliyetler karşısında ayakta kalabilmek her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Küçük esnafın güçlenmesi, yerel ekonominin güçlenmesi demektir.

Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak; esnafımızın sesi olmaya, sorunlarını ilgili mercilere taşımaya ve çözüm için mücadele etmeye devam edeceğiz. Esnaf yaşarsa şehir yaşar” ifadelerine yer verdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin