blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Şubat, 2025 15:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te İşletmelere Fiyat ve Ruhsat Denetimi

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Karabük Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir genelindeki kafe, restoran ve lokantalarda fiyat etiketi ve ruhsat denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların güvenli ve adil hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, işletmelerin fiyat tarifeleri,ruhsat durumları inceleniyor.

Denetimler sırasında işletmelere, yürürlükteki mevzuata uyulması konusunda bilgilendirme yapılırken, tespit edilen eksiklikler için gerekli uyarılarda bulunuldu. Yetkililer, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirterek, işletmelerin kurallara uygun şekilde hizmet vermesinin önemine dikkat çekti.

 “VATANDAŞLARIMIZIN HAKKINI KORUMAK ÖNCELİĞİMİZ”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve adil hizmet almasının öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya, “Belediye olarak halkımızın haklarını korumak, esnafımızın da kurallara uygun şekilde faaliyet göstermesini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz ve ilgili kurumlarımızla birlikte düzenli olarak denetimler gerçekleştirerek hem işletmelerin mevzuata uygun hareket etmesini sağlıyoruz hem de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Orman yangının evlere sıçramaması için yoğun mücadele veriliyor

Karabük’te rüzgarın tesiriyle yerleşim yerlerine gerçek ilerleyen orman yangınına karşı ağır çaba veriliyor.
Karabük’te 4 gün evvel başlayan yangında 77 saat geride kaldı. Yer yer şiddetli rüzgar nedeniyle denetim altına alınmaya çalışılan yangın tekrar tekrar alevlenerek büyüyor. Merkeze bağlı Üçbaşlar köyü yakınındaki ormanlık alana sıçrayan alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor.
Ekipler ile vatandaşlar yangının konutlara sıçramaması için ağır uğraş veriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin