Reklam
Reklam
67a3556d6fec1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Şubat, 2025 15:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te İşletmelere Fiyat ve Ruhsat Denetimi

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Karabük Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir genelindeki kafe, restoran ve lokantalarda fiyat etiketi ve ruhsat denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların güvenli ve adil hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, işletmelerin fiyat tarifeleri,ruhsat durumları inceleniyor.

Denetimler sırasında işletmelere, yürürlükteki mevzuata uyulması konusunda bilgilendirme yapılırken, tespit edilen eksiklikler için gerekli uyarılarda bulunuldu. Yetkililer, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirterek, işletmelerin kurallara uygun şekilde hizmet vermesinin önemine dikkat çekti.

 “VATANDAŞLARIMIZIN HAKKINI KORUMAK ÖNCELİĞİMİZ”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve adil hizmet almasının öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya, “Belediye olarak halkımızın haklarını korumak, esnafımızın da kurallara uygun şekilde faaliyet göstermesini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz ve ilgili kurumlarımızla birlikte düzenli olarak denetimler gerçekleştirerek hem işletmelerin mevzuata uygun hareket etmesini sağlıyoruz hem de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukteki kavganin nedeni yol verme tartismasi cikti q6v6iJ9K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı

Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin