Reklam
Reklam
6741b7eaf2e2d
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Kasım, 2024 14:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te İşgücü Uyum Programı Başlıyor

Karabük İŞKUR tarafından düzenlenen İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında Eskipazar, Ovacık ve Eflani ilçelerinde toplamda 68 kişilik kontenjan ayrıldı.

Programa katılım için başvurular 22 Kasım 2024 ile 26 Kasım 2024 tarihleri arasında alınacak. Başvuru işlemleri İŞKUR’un ALO 170 hattı, e-şubesi ya da şahsen başvuru yoluyla gerçekleştirilebilecek.

Her ilçede ayrılan kontenjanlar şu şekilde:
• Eskipazar: 32 kişi
• Ovacık: 22 kişi
• Eflani: 14 kişi

Katılımcılar, 28 Kasım 2024 tarihinde saat 10.00’da ilçe kaymakamlıklarında noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. Programın başlangıç tarihi ise 2 Aralık 2024 olarak açıklandı.

İlçe bazında işgücünü geliştirme ve bölgesel istihdamı desteklemeyi amaçlayan bu program, özellikle iş arayan bireyler için büyük bir fırsat sunuyor. Detaylı bilgi için İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
81fffba8 657e 4a30 b20c 208285aab0b5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Mayıs, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş Sergen Yalçın ile Yolları Ayırdı

Sergen Yalçın ile Beşiktaş JK arasındaki ikinci dönem resmen sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim, 18 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen kritik toplantının ardından tecrübeli teknik adamla yolları ayırma kararı aldı.

Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan görüşme saat 13.00 sıralarında başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından ayrılık kararı çıktı.

Beşiktaş’ta 30 Ağustos 2025 tarihinde başlayan ikinci Sergen Yalçın dönemi, yaklaşık 9 ayın ardından sona ermiş oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu süreçte Süper Lig sezonunu 4’üncü sırada tamamlarken, hedef olarak gösterilen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda etti.

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ikinci dönemde çıktığı 39 resmi maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımın başında 1.79 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş yönetiminin teknik direktörlük görevi için önümüzdeki günlerde yeni isimlerle görüşmelere başlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin