Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Kasım, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te iş kazalarında 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Karabük’te meydana gelen iki ayrı iş kazasında 1’i ağır 2 işçi yaralandı.

Ermersa Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden inşaatta meydana gelen iş kazasında beton pompası ayağına düşen Vahdettin Ş. (58), acılar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan işçinin sol ayak bileğinin kırık olduğu tespit edildi.

Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Alter Demir Çelik’te meydana gelen başka bir iş kazasında ise Ersin K. isimli işçinin kafasına vinç motoru düştü. Yere yığılan işçinin yardımına arkadaşları koştu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan işçi ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaynar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplili alperen atar dunya sampiyonu oldu UIInWuIh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’lı Alperen Atar dünya şampiyonu oldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çatak Köyü’nden milli sporcu Alperen Atar, uluslararası arenada elde ettiği büyük başarıyla 86 kilogram kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Dünya şampiyonluğuna uzanan performansıyla Türk bayrağını göndere çektiren ve İstiklal Marşı’nı tüm dünyaya dinleten Alperen Atar, hem ülkesine hem de memleketi Alaplı’ya büyük gurur yaşattı.

Uzun yılların emeği, disiplinli çalışması ve azmiyle zirveye ulaşan genç sporcu, elde ettiği bu önemli başarıyla Türk güreşine adını altın harflerle yazdırdı. Aslen Alaplı’nın Çatak Köyü’nden olan Atar, dünya şampiyonluğu ile spor camiasının takdirini topladı.

Atar’ın başarısı, başta ailesi ve yakın çevresi olmak üzere Alaplı’da büyük sevinçle karşılandı. Çatak Köyü sakinleri ve spor severler, genç şampiyonun elde ettiği tarihi başarıyı gururla kutladı.

Alperen Atar, daha önce de Sivas’ta düzenlenen U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda birincilik elde ederek milli takıma seçilmiş ve uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin